Преслава направи и невъзможното Павел да й предложи брак! Дойде ли моментът?

Преслава направи и невъзможното Павел да й предложи брак! Дойде ли моментът?
4.5 (90%) 2 votes

Преслава и Павел Лазаров са безкрайно щастливи един с друг, скоро може и сватба да вдигнат!

Въпреки че отдавна твърди, че има страх от обвързване, Преслава сякаш вече напълно е преодоляла този проблем. Певицата жадува настоящият й любим да й предложи брак и по всяка вероятност това ще се случи много скоро, предусеща Kliuki.bg.

Преслава и Павел

Преслава жадува за сватба с Павел

Фолк дивата досега не искаше брак и я беше дори страх да остане до живот с един мъж, но явно вече е срещнала точния човек. Приятелите й издават, че тя се е променила тотално и точно той е причината.

Преслава от поне месец не се е друсала, твърдят близките й. Преди тя подгряваше всяко свое участие с малко кокаин или трева, но сега вече това е минало.

Освен това певицата вече не пиела така безразборно алкохол. Нямало и помен от нейните големи напивания, присъщи само за нея.

Изпълнителката на „Горчиви спомени“ отслабна много в последните години, но продължава да слабее. Всички от обкръжението й твърдят, че тя отказва да се храни, за да бъде красива за гаджето си.

Както вече е известно, Преслава има връзка с Павел Лазаров. Очевидно той е мъжът, когото иска в живота си до края на дните си.

Говори се, че Петя Колева направила толкова много саможертви само за да покаже на Павката, че може да се промени и да стане сериозна жена. Тя се надявала по този начин да го накара да й направи предложение за брак, въпреки че са заедно отскоро.

Дори Преси почнала да спортува активно, защото знаела, че това ще се хареса на Павел. Двамата заедно ходели на фитнес и правели упражнения.

Дали всичко това ще доведе до още една сватба в родния шоубизнес, предстои да узнаем съвсем скоро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар