Роксана с неочаквана загуба след пищната сватба!

Роксана с неочаквана загуба след пищната сватба!
Гласувайте за статията

Въпреки щастливите събития в живота си, Роксана не може да се отърси от някои неприятни спомени.

В края на юли Роксана каза „Да“ на своя любим Александър, а дни след това роди първата им рожба. Въпреки се сватбата бе пищна и по цигански щура, настроението на булката е било помрачено от един факт, който е останал скрит досега, узна kliuki.bg.

Роксана не може да преглътне обидата

Роксана не може да преглътне обидата

Певицата сериозно се е засегнала от неуважените покани, които е отправила към колегите си Софи Маринова и Тони Стораро, Двамата винаги са й се пишели близки приятели, но така и не присъстваща на най-важния й ден. А оправданието им е било, че имат насрочени участия, които няма как да отменят.

Въпреки че и тя е в тезис реди и знае как стоят нещата, Роксана не приела никак добре тяхното оправдание и им заявила, че им се сърди. Въпреки, че ако им е казал няколко седмици по-рано, нормално графикът им да е запълнен. Въпреки това, булката сметнала липсата на най-големите звезди на сватбата й като чиста проява на неуважение.

Затова за нея, колкото и крайно да звучи, Тони и Софка вече не са й приятели! „Може би единствените, които не дойдоха, бяха близките ми колеги, така да ги наречем. Нека работят хората, нека изкарват пари. Софи не дойде. Стораро не дойде, Фики не дойде. Обадиха ми се, но това не ме задоволява“, заяви през зъби Роксана.

Тя проявява разбиране единствено към Джена, която има малко бебе и доста по-сериозно оправдание за отсъствието си. Но не може да преглътне факта, че уж най-близките й я оставиха сама в този ден, и то много скоро преди раждането. След това булката започнала да се оправдава, че и без това не искала огромна сватба със стотици гости, каквато се очакваше да бъде, пише hotarena.net.

Роксана заявява, че хората, които наистина са изскали да я уважат, са намерили време и начин да го направят. След тях са Нелина, Илиян, Джамайката, Пепи Христозова и други. А останалите май да не очакват наскоро родилата певица да им проговори в близко бъдеще!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар