Направи го! Иван Ласкин заби нож в гърба на Алекс

Направи го! Иван Ласкин заби нож в гърба на Алекс
5 (100%) 1 vote

Иван Ласкин е решен да промени ежедневието си, но на висока цена!

След като Ирина Тенчева подкоси авторитета на Иван Христов миналата година и влезе в отбора на конкуренцията, сега и Иван Ласкин направи същото спрямо Алекс Сърчаджиева. Актьорът ще й бъде конкурент от есента, научи Kliuki.bg.

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева

Иван Ласкин предаде Алекс за пари

Ласкин вече се е договорил с Иван и Андрей. От 10 септември ще го гледаме във „Фермата“ по Би Ти Ви.

По същото време обаче Алекс Сърчаджиева за поредна година ще работи във „ВИП Брадър“, където е водеща. Така тя и мъжът й ще бъдат конкуренти.

Според слуховете, актрисата не одобрявала решението на Иван Ласкин и дори опитала да го разубеди. Той обаче бил непреклонен.

През последните години най-добрият приятел на покойния Чочо Попйорданов си изкарва прехраната главно чрез риалити формати. Той често е шегуван от приятелите си, че вече по професия не е актьор, а риалити звезда.

Иван Ласкин взе участие във „ВИП Брадър“ преди 5 години, а наскоро пък го видяхме в „Аз обичам България“. Сега зрителите ще го наблюдават във „Фермата“.

„Не ми е чужд селският начин на живот и затова влизат в предаването. Ще покажа на всички, че съм народен човек.“ – разправял Иван Ласкин пред своите близки.

Разбира се, основната причина той да приеме предложението на Иван и Андрей е финансова. Тъй като от години не работи по професията си, Ласкин търси други начини да изкарва пари и „Фермата“ е добър източник за това.

Не е тайна, че Алекс Сърчаджиева издържа цялото семейство. Явно мъжът й е решил да се реваншира, като спечели и той някой лев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Направи го! Иван Ласкин заби нож в гърба на Алекс”

  1. 5432

    авг. 21. 2017

    Хайде стига драми! Чак пък „забил нож в гърба на жена си“. Дреме и на Алекс за рейтинга на Нова. С Ирина Тенчева случаят беше различен, защото Иван и Андрей са продуценти на Фермата, но в този случай Семейството Паразитови просто ще изцуца хонорарите и от двете телевизии. Само да добава, че Ласкин е участвал и в Черешката на тортата. Ходиха в някви села, дето той обичал да ловува. Очакваме в скоро време и отрочетата им, като трето поколение НЕкадърни артисти, да започнат да ги показват по телевизУра.

Добавете коментар