И Рачков не е стока: Виж какво е изтърпяла Мария Игнатова по време на връзката им!

И Рачков не е стока: Виж какво е изтърпяла Мария Игнатова по време на връзката им!
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова е направила големи компромиси, за да остане с Димитър Рачков, но напразно!

Актрисата Мария Игнатова продължи живота си далеч от Димитър Рачков, но тяхната връзка продължава да буди интерес, защото в нея е имало какво ли не. Двамата изкараха 9 години от живота си заедно, което е наистна много.

Димитър Рачков и Мария Игнатова

Рачков е наранил много Мария Игнатова

Всъщност тв водещата е изтърпяла немалко неща по време на връзката им. Най-неприятните от тях са свързани с изневери.

Рачков не е бил напълно верен на Мария през всичките години, разкриват запознати. Актьорът е имал тук-там някоя забежка, но Игнатова винаги му прощавала.

Една авантюра обаче не успяла да му прости – тази с Преслава. Обществена тайна е, че Рачков и певицата имаха нещо помежду си преди 2 години, когато работеха заедно в „Като две капки вода“.

Мария Игнатова узнала и много се обидила. За няколко месеца двамата дори били разделени, но актьорът някак пак успял да намери обратен път към сърцето й.

Водещата на „Господари на ефира“ обаче така и не забравила какво й е причинил Рачков. Мислено тя продължавала да го осъжда.

Затова и направила аборт от него миналата година, както писахме вече. Блондинката не искала дете от него, защото искала да го накаже, понеже той отдавна я убеждавал да си имат наследник.

Мария обаче се оказала доста отмъстителна и счела за необходимо да си го върне на Рачков и с изневяра. Именно така започнала авантюрата й с Енчо Керязов, която не продължи дълго.

Всичко това отвратило Димитър Рачков и той окончателно вдигнал ръце от Игнатова. Тя пък не му се молила изобщо да не го прави и така днес двамата са разделени.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “И Рачков не е стока: Виж какво е изтърпяла Мария Игнатова по време на връзката им!”

  1. koki

    авг. 23. 2017

    Ne go Viarvam Tova !!!!!!!! Pulni gluposti

Добавете коментар