40-годишен заби Рут Колева! Певицата е лудо влюбена

40-годишен заби Рут Колева! Певицата е лудо влюбена
Гласувайте за статията

Рут Колева е на крилете на любовта, мисли дори за сватба!

Певицата Рут Колева вече е официално обвързана. 30-годишната джаз изпълнителка се остави да бъде забита от 40-годишен редактор, научи Kliuki.bg.

Рут Колева и Борислав Банев

Рут Колева е луда по Борислав Банев

Избраникът на певицата се казва Борислав Банев. Той работи като гл. редактор на списанието „Егоист“.

Именно Боби обяви връзката им чрез публикация в социалната мрежа. Романсът помежду им е започнал съвсем скоро, този месец.

Рут Колева не е имала сериозна връзка от 4 години. За последно тя въртеше любов с Любомир Жечев, с когото се запозна в „Къртицата“.

Любо спечели надпреварата тогава, а връзката му с Рут започна още по време на шоуто. Тя продължи няколко месеца след това, но не приключи много добре.

Сега обаче Рут Колева вече е на 30 г. и си търси някого за семейство. Може би го е намерила в лицето точно на Банев.

Въпреки че двамата са с разлика от едно десетилетие помежду си, те едва ли се срамуват от това. В днешно време 10 години дори са нищо в любовта.

Според слуховете, Рут Колева е лудо влюбена и вече мисли за сватба с редактора. Певицата, която винаги е демонстрирала скандалност и непокорство, се оказва традиционалистка в любовта.

Твърди се, че Борислав вече има един брак зад гърба си, който не е свършил много добре. Дали това ще го спре да предложи на Рут Колева, предстои да разберем.

Банев е познат в обществото най-вече като тв водещ. Преди време той водеше новинарската емисия в телевизия ММ, която вече не съществува в родния ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар