Студен душ за Мегз: Вместо да получи пари от „ВИП Брадър“, тя ще плаща на предаването!

Студен душ за Мегз: Вместо да получи пари от „ВИП Брадър“, тя ще плаща на предаването!
Гласувайте за статията

Мегз получи ужасни новини от „ВИП Брадър“!

Дизайнерката Миглена Каканашева не само няма да участва във „ВИП Брадър“, но и най-вероятно тя ще трябва да плаща на предаването. Това стана ясно след гнева, който се изля върху Мегз от Нико Тупарев, пише HotArena.net.

Мегз

Мегз може да плаща на Брадъра

Звездата от „Къртицата“ си направи фалшив пиар. Тя обяви в социалната мрежа, че ще влиза в Къщата, а след няколко часа изтри публикацията.

Това е изкарало от релси продуцента на шоуто и той е решил да не остави дизайнерката без последствия. Той ще заведе иск срещу нея на стойност 100 хил. лв.

Нико Тупарев си го връща тъпкано на Мегз, защото й е предложил точно 100 бона да участва в предаването, а тя ги е отказала. Все пак обаче дизайнерката решила да си направи ПР на гърба на известното риалити.

В съда Каканашева ще пледира за невинна, позовавайки се на това, че някой хакер се е добрал до профила й във Фейсбук. Дали това е истина или не, още не може да се каже.

Мегз за втори път отказва на Големия Брат. Миналата година отново реши да не влиза в Къщата, но пак прибегна до фалшив пиар.

Тази година, след изцепките й в „Черешката на тортата“, Нико Тупарев решил отново да я офертира за своето предаване, но пак ударил на камък. Само че дизайнерката отново прибегнала до номера и този път ядосала сериозно продуцента.

Мегз се считаше за първата сигурна участничка във „ВИП Брадър“, което беше така точно поради фалшивия й пиар. Оказва се обаче, че и тя си има достойнство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар