Дотам ли я докара Галка от „Каризма“: Ето как се издържа в Лондон!

Дотам ли я докара Галка от „Каризма“: Ето как се издържа в Лондон!
5 (100%) 2 votes

Галка от „Каризма“ е готова на всичко да остане на Острова, не иска и да чува за живот в родината си!

Бившата певица Галя Курдова, която всеки у нас разпознава под псевдонима Галка от „Каризма, е загърбила изцяло славния начин на живот. Тя се препитава в Лондон като обикновен човек и няма дори помен от звездата, която беше, научи Kliuki.bg.

Галка от Каризма

Галка от „Каризма“ вече не е звезда

Оказва се, че някогашната дуетна партньорка на Миро вече е социален работник. Така се води по договор, но всъщност е болногледачка на старици, пише в. „Уикенд“.

Галя по цял ден обслужвала възрастни жени, които не могат да живеят сами. Работата изглежда тежка, но всъщност бившата певица получавала доста добра заплата, даже и за Англия.

Все пак обаче, въпреки че се издържа прилично и разполага с добри финанси, не може да не прави впечатление, че Галка от „Каризма“ сякаш вече е стигнала дъното. В обществото тя е на последните социални етажи.

Интересното е, че Галя издържа и гаджето си. Мъжът до нея е барабанист, но все още не е набрал популярност и съответно не печели почти нищо.

Затова Курдова без възражения покривала всички сметки у дома (тъй като живеят заедно) и черпела винаги когато излизат навън. Тя нямала против да го прави, защото била заслепена от любов.

Приятелите на Галка от „Каризма“ разкриват, че не са я виждали толкова влюбена никога. Тя се върнала за кратко в Бългрия това лято, за да отиде на море с гаджето си, и тогава двамата изглеждали като най-щастливата двойка на света.

Колкото до отношенията й с Миро, сякаш те вече са минало. Галка дори не звъннала на певеца, когато била в страната.

Припомняме, че двамата се скараха заради пари. Галя взе назаем от Мирослав немалка сума, с която замина за Англия, но така и не му я върна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар