Радина Червенова плаче в БНТ: Собственият й мъж я изхвърля от медията!

Радина Червенова плаче в БНТ: Собственият й мъж я изхвърля от медията!
5 (100%) 2 votes

Радина Червенова не може да повярва, че съпругът й ще сложи нейния край в Националната телевизия!

Голямата любов на Радина Червенова се явява нейната черна котка в БНТ. Червенокосата новинарка по всяка вероятност скоро вече няма да се подвизава в държавната медия, научи Kliuki.bg.

Радина Червенова и Коко Каменаров

Унижение за Радина Червенова от собствения й мъж

Поводът за уволнението, което предстои, е повече от шокиращ. Коко Каменаров отскоро е генерален директор на БНТ и първата глава, която ще отсече, е на собствената му жена, пише в. „Уикенд“.

Коко се страхувал да няма конфликт на интереси, ако съпругата му работи за него. В момента от медията се консултират с най-добрите адвокати, за да разберат дали Коко трябва да освободи Радина или не.

Дори и да се окаже така, се очаква Каменаров да даде шанс на жена си да напусне сама, вместо да я унижава с уволнение. Така 30-годишната ера на новинарката ще приключи по възможно най-болезнения начин.

Говори се, че от БНТ отдавна искали да бият шута на Радина Червенова, но все не намирали повод за това. Причината е, че новинарката вече е на доста висока възраст, а от медията искали да обновят състава си, който се показва в ефир, с млади кадри, които да привличат зрителите.

Дори има вероятност Коко Каменаров да е бил избран за генерален директор нарочно. За да се създаде конфликт на интереси и Радина да си тръгне.

Според източници от телевизията, красивата новинарка приела тежко вестта, че трябва да си тръгне от телевизията, на която отдаде живота си. Тя дори била чута да плаче, което искрено натъжило колегите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар