Лично от Николета Лозанова: Оставям „Папараци“ в миналото си!

Лично от Николета Лозанова: Оставям „Папараци“ в миналото си!
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова вече няма да работи като водеща на „Папараци“!

Една от най-шокиращите раздели стана факт. Тази на Николета Лозанова с „Папараци“. Ники вече няма да бъде водеща на най-гледаното светско предаване в нашия тв ефир, научи Kliuki.bg.

Николета Лозанова

Николета Лозанова би шута на „Папараци“

Самата тя обяви новината в профила си в социалната мрежа. Красавицата написа, че всичко си има край и оставя „Папараци“ в своето минало.

Бившата плеймейтка намекна, че подготвя нов проект и това е причината да се разделя с досегашната си работа. Предполага се, че този път ще бъде продуцент на свое предаване.

Все още не е известна реакцията на Иван и Андрей. Те са причината Николета Лозанова изобщо да се занимава с телевизия. Изкараха я на екран преди 4 години и я направиха това, което е сега.

От много време се говори, че Ники няма да бъде вече водеща на „Папараци“, но преди винаги се оказваше, че това са само слухове и спекулации. Сега обаче краят й наистина дойде, тъй като бе обявен от нея самата.

Очакваше се по-скоро Иван и Андрей да й бият шута, тъй като няма висше образование и не се справя особено добре с работата. Николета Лозанова обаче ги изпревари и сама напусна.

Все още не се знае кой ще я замести на екран. Има вероятност това да бъде и мъж, понеже преди няколко месеца Криско влезе в тази роля доста успешно.

Той обаче е ангажиран с „Х Фактор“, което значи, че ще трябва да се търси друг водещ. А може би отново ще се заложи на красива жена, която да грабва мъжката аудитория?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар