Венета Райкова се събира със своя кошмар Юксел Кадриев – подробности!

Венета Райкова се събира със своя кошмар Юксел Кадриев – подробности!
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова ще работи рамо до рамо с Юксел Кадриев!

Въпреки че няма да са в една сфера на работа, Венета Райкова и Юксел Кадриев ще бъдат много близо един до друг. И двамата вече са част от екипа на Би Ти Ви, което предвещава чести срещи помежду им, научи Kliuki.bg.

Венета Райкова и Юксел Кадриев

Венета Райкова в една телевизия с кошмара си Юксел Кадриев

Вени е новата водеща на „Папараци“. Блондинката сменя Николета Лозанова, която по-рано днес оповести своето напускане.

Юксел работи в Новините, но засичането му по коридорите с Венета Райкова е сигурно. Двамата се ненавиждат, след като етническият турчин я осъди за уронване на престижа и в момента тя му дължи 30 бона.

Вени също днес обяви, че напуска досегашното си работно място. Тя беше водеща на предаване по телевизия БИТ, но заради предложението от Иван и Андрей се разделя с това свое поприще и отива в БТВ.

Работата в „Папараци“ ще бъде малко по-различна от това, което Венета Райкова досега е правила. Тя пак ще се води водеща, но няма да провежда интервюта и да прави анализи, а само ще движи в ефир сценария на предаването.

Вени не е успяла да устои на предложението, тъй като заплатата й ще скочи двойно. Продуцентите на „Папараци“ са й дали оферта, която блондинката просто не е могла да откаже.

Венета Райкова за известно време не искаше да бъде тв водеща и се беше посветила само на своите книги, но финансовите нужди я принудиха да се върне към телевизията.

Припомняме, че бившата брадърка стана популярна с жълтото предаване „Горещо“, където се подвизаваше цели 10 години. После създаде свой проект, който се излъчваше по ТВ7, но телевизията фалира. След това БИТ я спаси, за да акостира накрая в Би Ти Ви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар