Непреходното в сватбите

0

Непреходното в сватбите, да сключиш брак е нещо, лично на първо място и след това модерно. С времето модата в сватбите се променя – в дрехите, прическите, дори ритуалите се трансформират с времето.

И все пак нека поговорим за непреходното в това да кажеш заветното „да“, каквито и времена да се менят, все още много хора, повечето предпочитат сватбите.

Мнозинството мечтаят да превърнат този ден от специално лично събитие в грандиозно тържество и празник за близки и роднини.

Но освен прекрасната емоция и празничен дух на такова събитие, има още няколко детайла, които не излизат от мода през десетилетията – дантелата, многоетажните, украсени торта, да ритнеш менчето с вода, за да е на късмет и по вода и семейния живот. хвърлянето на ориз.

И още, особено важно за дамите, сватбения венец – нежен детайл и акцент в косите. Днес той има много различни модификации, но е все още актуално и красиво да го има. 

Дългият воал, който нежно и загадъчно подчертава дамската елегантност. Разбира се, нека не забравяме и роклите с дълги ръкави, както пишат и в родното издание-„Лайфстайл“. Един нежен елемент, който си остава вечната класика на сватбените събития. Да се облече нещо по-разголено на сватба е не винаги добро решение, затова рокля с нежно дантелен дълъг ръкав ще бъде винаги едно правилно и доста стилно решение, както например опита и принцеса Кейт Мидълтън. Помним, че тя бе неотразима като булка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.