Най-скъпо платените мъже на големия екран

Най-скъпо платените мъже на големия екран
Гласувайте за статията

Най-скъпо платените мъже на големия екран, известните мъже, които миналата година са спечелили огромни суми и сега оглавяват престижната класация за най-много заработилите финансово благосъстояние мъже.

Повечето са звезди на Холивуд, но има и трима известни в Боливуд. На първо място в класацията е  Марк Уолбърг, който стана звезда този сезон с поредния епизод на  Transformers: The Last Knight. Както се пише и в светската хроника на „Лайфстайл“, по този начин кино звездата спечелил над 68 милиона долага през 2017 година.

След него в списъка са наредени още знаменитости като Р. Д. Джуниър, Адам Сандлър или Джеки Чан, Скалата, Том Круз, който е заработил около 43 милиона долара. Интересно е, че трима популярни в Болувуд и техните продукции звезди като  Шах Рук Хан, Салман Хан и Акшай Кумар също са спечелили по над 30 милиона за текущата година. Това ги нарежда много по-нагоре в статистиката отколкото други, по известни от световния екран лица.

Сред дамите, според класацията изготвена от сп. Форбс тази година първенец в списъка е актрисата Ема Стоун.  

Ние от изданието „Клюки.бг“ желаем още много касови филми на горе посочените знаменитости, които имат множество фенове по целия свят и разбира се, желаем скоро в подобни класации да видим и родно име, защото по наша преценка имаме не по-малко талантливи хора и тук.

А иначе, определено толкова много финансови постъпления си струва да бъдат коментирани и отпразнувани, коментираме и ние от изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар