Успешни жени без деца, кариера или поколение

Успешни жени без деца, кариера или поколение
Гласувайте за статията

Успешни жени без деца, кариера или поколение, дали това е случайност или не, но има много дами, които жертват много в името на успеха.

А да си представим, че всъщност има често случаи, в които дамите не желаят да имат поколение, защото жените, които ще коментираме са достатъчно известни и привлекателни, за да имат сериозни отношения с мъже и то без да им  е проблем. Освен това са достатъчно независими да имат деца чрез осиновяване, но са решили да водят друг живот.

Нека само споменем някои от жените, които всички познаваме и дори сме им фенове, но така през годините тези страхотни жени не оставиха поколение – Ева Лонгория, Дженифър Анистън са красиви и известни, които минаха през няколко развода и най-накрая откриха любовта, но все пак не са създали още поколение с тях.

Хелън Мирън както и Опра, много успели и макар да имат цяло състояние, двете дами имат истинска и шеметна кариера, дълги бракове, но са без поколение, по собствен избор.

Камеран Диас и Рене Зелуегър изиграха множество роли на семейни жени, но пък в реалния живот са без деца, а имаха достатъчно хубави връзки, за да се случи и това.

Ние също както и в изданието „Една.Бг“ смятаме, че поколението е сериозна стъпка и макар да харесваме споменатите дами, вярваме, че всеки сам избира този наистина решителен момент дали да настъпи или не, желаем им късмет и продължаваме да сме им верни почитатели, коментираме от „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар