Беден ли?! Юксел Кадриев шашна всички с последната си придобивка!

Беден ли?! Юксел Кадриев шашна всички с последната си придобивка!
Гласувайте за статията

Новинарят Юксел Кадриев демонстрира нагледно финансовия си статус.

Покрай гръмкия развод със съпругата си Бонка се заговори, че тя е взела дори ризата от гърба на Юксел Кадриев. Въпреки че взима няколко хиляди лева заплата от БТВ, новинарят имаше сериозни финансови затруднения. Те, обаче, явно вече са зад гърба му, узна kliuki.bg.

Юксел Кадриев въобще не е за съжаление

Юксел Кадриев въобще не е за съжаление

До скоро Юксел Кадриев по нищо не се отличаваше от средностатистическите българи. Дори докато някои от тях ходят на работа с кола, той се придвижваше по софийските улици с колело! От известно време, обаче, го е заменил с лъскав кабриолет. С новото си гъзарско возило новинарят събира погледите не само по пътя към БТВ, но и на паркинга пред медията.

След развода си с Бонка, Юксел Кадриев й остави семейния автомобил и известни време се придвижваше пеша. След това пък книжата му бе отнета заради шофиране в нетрезво състояние в рамките на половин година. След като документът за управление на МПС е бил върнал на новинаря, той е решил да се поглези в лъскава придобивка на четири колела.

Определено новата кола изненада всички, които знаят на какъв хал бе Юксел Кадриев в последните години. Въпреки четирите бона месечна заплата, той е бил затънал до уши в дългове. Дори му е бил наложен запор на възнаграждението! Явно звездата на БТВ е успял да изплува от блатото на дълговете и вече може да си позволи да се поглези подобаващо, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар