Случи се! Мая Илиева предаде Главния, отметна се от последното му желание

Случи се! Мая Илиева предаде Главния, отметна се от последното му желание
Гласувайте за статията

Мая Илиева изненадващо пренебрегна завета на покойния си съпруг.

Вдовицата на Главния си позволи нещо, което той никога не би й простил! Мая Илиева на своя глава е решила да секне пожизнената пенсия на силоваците, които работеха за съпруга й. Жоро Илиев бил изготвил списък с най-верните си авери, на които всеки месец да се прехвърля конкретна сума, узна kliuki.bg.

Наглостта на силоваците вбесила Мая Илиева

Наглостта на силоваците вбесила Мая Илиева

В продължение на десет години Мая Илиева стриктно изпълнявала завета му и захранвала сметките на главорезите. Разбира се, парите не идват от нейния джоб, а от крупното наследство, което Главния й остави. Според запознати, то се равнява на 200 милиона лева. Те са складирани в тайна сметка в банка в Швейцария.

Основното предназначение на тези пари било именно да се изплащат редовни и доживотни възнаграждения на хората, които са били най-близо до Главния приживе. Но вдовицата му решила да промени правилата, събуждайки огромен гняв към себе си от страна на десетки представители на подземния свят.

Преводите, макар и не в особено голям размер,

били приемани като засвидетелствана признателност за верността на момчетата към Жоро Илиев. Парите стигали за издръжката на главорезите. Повечето от тях доста затънали след смъртта на шефа си и така и не успели да се уредят с нормален живот. Затова и решението на Мая Илиева да им спре кранчето била приета на нож, пише pik.bg.

Разбира се, вдовицата на Главния има своя версия за решението си и тя е права за себе си. Оказва се, че голяма част от мутрите изнаглявали все повече и повече и направо започнали да я изнудват за пари. Само я чакали да се прибере у нас и се подреждали на опашка за пари като пенсионери пред банката. Оправдавали се, че заради службата му покойния им мъж сега никой не ги иска. А те си имат разходи за наркотици, пиене и жени.

Чашата на търпението на Мая Илиева преляла заради пиянска изцепка на Златистия. Той си позволил да й падне на колене и да я моли за пари, тогава вдовицата побесняла и заявила, че спира издръжката на всички. Това било част от желанието й да скъса с подземния живот тотално. Но след като нарушила волята на Главния, си създала много врагове, които не й мислят доброто, но няма да смеят да й причинят това, което биха искали.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Случи се! Мая Илиева предаде Главния, отметна се от последното му желание”

  1. Какъв Главен?

    авг. 29. 2017

    Осъзнавате ли,че „Главният“ е един престъпник, измамник и наркоман? Каква дума, каква чест?!? Помислете за децата си и тяхното здраве и после се филмирайте с тези тъпи престъпници

  2. Марто

    май 05. 2021

    Осъзнавате ли че „главния“ е направен такъв от политиците . Всички мишки в парламента и сега и сега , стимулират престъпността, и правят децата ви наркомани. Ако искаха промяна можеше отдавна да стане. А вие плюете по мъртъв човек , убит зареди алчност на приятели. Като деца неразделни приятели , насърчени от различни политици един срещу друг! Ти си тапак и ннямаш акъл да помислиш, ти който си написал това за „големия“. За починалите или добро или нищо.

Добавете коментар