Дженифър Анистън: Добре, че не срещнах мъжа си преди 24 години!

Дженифър Анистън: Добре, че не срещнах мъжа си преди 24 години!
3 (60%) 1 vote

Дженифър Анистън е благодарна на съдбата, че я докосна до Джъстин Теру чак преди няколко години!

„Ако бях срещнала мъжа си преди 24 години, когато започна подборът на „Приятели“, надали щях да се влюбя в него.“ – коментира Дженифър Анистън информацията, че Джъстин Теру също е трябвало да се яви на кастинг за сериала, но се е успал.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън не съжалява за нищо

Както е известно, Джен за втори път се омъжи, и то пак за актьор. Първият й брак с Брад Пит просъществува едва 6 години. Този засега е от 2 и надеждите са да бъде до живот.

Не е тайна, че Дженифър Анистън има проблеми със забременяването и може би това е проваляло всичките й сериозни връзки дотук. Теру обаче е наясно с всичко това и щом се е оженил за нея, го приема.

Кастингът на „Приятели“ стартира в края на 1993 г. Тогава Джен е избрана за Рейчъл Грийн, но можеше с настоящия си съпруг да се запознаят на снимачната площадка.

Джъстин Теру по онова време, също като бъдещата си жена, е бил прохождащ актьор. Той е трябвало да се яви за ролята на Чандлър, но е предпочел да си поспи.

„Предната вечер бях купонясвал и изобщо не ми се ставаше. Агентът ми ми беше уредил прослушване за „Приятели“, но реших да се наспя.“ – споделя Джъстин.

Така пътищата им се разминават за цели 20 години. Те се срещат чак преди 4 години, когато вече имат по един развод зад гърба си.

От гледна точка на кариерата може би Теру съжалява, че е проспал този кастинг, защото сериалът после стана огромен хит. Когато губиш нещо обаче, понякога печелиш друго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар