Владо Пенев направи нещо велико! От „ВИП Брадър“ гледат като отровени

Владо Пенев направи нещо велико! От „ВИП Брадър“ гледат като отровени
Гласувайте за статията

Владо Пенев показа на всички, че не се продава!

Актьорът Владо Пенев срази всички недоброжелатели с това, което стори. Белокосият талант на родния театър не си заложи честта и достойнството за пари, научи Kliuki.bg.

Владо Пенев

Владо Пенев не се продава

Възлюбеният на Марта Вачкова за поредна година е получил оферта за участие във „ВИП Брадър“ и за пореден път я е отказал. На него не можело да му мине и през ум да влезе в Къщата.

„Смятам, че досега съм живял достойно и няма да променям това. Младите не знаят как се живее така, но аз им показвам.“ – разправял Владо Пенев пред близките си.

Според слуховете, последната оферта за него е била на стойност 100 хил. лв., но актьорът пак не се е съгласил. Той бил категоричен, че няма сума на света, която да го изкуши да участва в най-известния риалити формат.

С това си становище Владо Пенев доказва, че е над парите и не може да бъде купен. Той печели в театъра и киното далеч по-малко от това, което му предлага Нико Тупарев, но това не е причина да влезе в Къщата.

За разлика от него, други не удържаха достойнството си и подписаха с Големия Брат. Сред тях са Ваня Цветкова, Сашка Васева и сензацията Сузанита Мурад.

През годините много хора минаха през „ВИП Брадър“. Емблеми в българската музика като Йорданка Христова, Кичка Бодурова и „Ритон“ се продадоха, но не и Владо Пенев.

Компания до доблестните хора му прави Маргарита Хранова. Певицата отказа да се излага по Нова ТВ и развали уговорката си с Брадъра.

Новият сезон на шоуто стартира на 11 септември. Очакванията още отсега са големи, но поне е ясно, че има хора, които при никакви обстоятелства не биха влезли в предаването.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Владо Пенев направи нещо велико! От „ВИП Брадър“ гледат като отровени”

  1. Валя

    авг. 30. 2017

    Тая Сузанита нали трябва да е на училище? Така ли дават примир на подрастващите? Или няма нищо, че е малолетна…

Добавете коментар