Нов развод за Добромир Гущеров: Сервитьорката Диана го напусна! (причината е шокираща – виж тук)

Нов развод за Добромир Гущеров: Сервитьорката Диана го напусна! (причината е шокираща – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Добромир Гущеров и Диана бяха пример за любов като в приказките!

Бащата на Християн Гущеров – Добромир Гущеров е на път да последва примера на сина си и да се разведе. За разлика от Хриси и Мария обаче, между него и съпругата му Диана Русанова наистина имаше любов като в приказките.

Гущеров

Добромир Гущеров и Диана Русанова са пред развод

Припомняме, че Диана Русанова беше една съвсем обикновена сервитьорка, когато милионерът я срещна. И се влюби в нея като ученик. Добромир Гущеров моментално я направи своя съпруга и й поднесе света на тепсия.

Всъщност причината за раздялата им не е липсата на чувства, нито изневяра от страна на един от двамата. Вината е на дъщерята на Диана – Мартина, която не спирала да пилее с лека ръка парите на пастрока си.

27-годишната красавица живее с гаджето си в Лондон и не спира да разхищава състоянието на доведения си баща. „Мартина живее като кралица и се задоволява само с най-скъпото и луксозното. Дневните й разходи са равносилни на средна работна заплата в столицата. И, разбира се, идват от джоба на Добромир, защото тя не работи“, разкриват близки до фамилията източници.

Мартина и любимият й често отскачали до Малдивите, Доминикана и още редица екзотични и скъпи дестинации, а това в един момент влудило Гущеров.

„И аз имам син, но той работи и сам вади парите си. Нека и Мартина да разбере цената на финикийските знаци, за да може да я оцени наистина“, не издържал милионерът. Което довело до скандал с Диана и тя си събрала багажа преди седмица.

Близки до Гущеров обаче са убедени, че той ще направи всичко по силите си, за да си върне съпругата. В която още бил истински влюбен.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Нов развод за Добромир Гущеров: Сервитьорката Диана го напусна! (причината е шокираща – виж тук)”

  1. Ирония

    авг. 30. 2017

    Ау, какъв естетически портрет – какво изискано и стилно семейство, направо аристократи!!!!

  2. ппп

    авг. 30. 2017

    той как е изкарал парите??????

Добавете коментар