Шок! Бременната Магда ражда във ВИП Брадър?!

Шок! Бременната Магда ражда във ВИП Брадър?!
Гласувайте за статията

Голямата любов на Красьо Черния Магда обяви официално, че е бременна.

За това, че Магда чака дете, се говори от няколко месеца. Но едва преди дни фолк певицата се престраши да се пусне с наедряло коремче, и то от фитнес залата. Затова мистерията около бременността й вече е разсеяна, но пък се породиха нови въпроси, научи kliuki.bg.

Бременната Магда вече не се крие

Бременната Магда вече не се крие

Магда чака дете от своя любим Влади, с когото са от три години. Красавицата искаше да стане майка още като бе с Красьо Черния. Но явно съдбата тогава е решила, че той няма да бъде най-подходящият баща на рожбата й. А сега тя е на седмото небе, че най-сетне ще изпита щастието да бъде майка. Бъдещият татко на бебето не е популярен в светските среди и двамата предпочитат това да остане така.

Въпреки че е по-известна заради връзката си с Красьо Черния, а не заради творчеството й, Магда успя да поддържа интереса към себе си. Бременността й вече е напреднала, но тя се чувства прекрасно. продължава както да тренира, така и да поема професионални ангажименти, които и без това не са десетки.

Но фолк певицата е решила категорично да откаже един по-различен ангажимент, който щеше да й донесе солидни финансови постъпления. На фона на новината, че чака бебе, тя е получила предложение да участва в новия сезон на ВИП Брадър. Той съвпада с последната част от бременността й, пише pik.bg.

Офертата е била солидно финансово подплатена. Но Магда е проявила благоразумие и е завила на Нико Тупарев, че на никаква цена няма да застраши живота и здравето на бебето си, а и своя. Фолк певицата заявила на продуцента, че догодина може да влезе в Къщата. Но сега няма да удовлетвори мераците му да роди под зоркия поглед на Големия брат…

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар