Прелест: Виж в какъв разкошен апартамент се нанесе Цвети Стоянова! (брои 150 бона за него)

Прелест: Виж в какъв разкошен апартамент се нанесе Цвети Стоянова! (брои 150 бона за него)
5 (100%) 2 votes

Цвети Стоянова вече е новодомка и се шири в собствено жилище!

Златното момиче Цвети Стоянова трябва да почерпи. Тя вече е новодомка и най-после ще заживее самостоятелно, заедно с приятеля си Александър Любенов.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова си купи свое разкошно жилище за „скромните“ 150 000 лева

Преди няколко седмици Цветелина Стоянова броила 150 000 лева за разкошно жилище близо до идеалния център на столицата. Апартаментът й се намира на партерен етаж, но е огромен, красив и прекрасно обзаведен.

Само за необходимите уреди и обзавеждането му гимнастичката броила допълнителни 50 000 лева, пише агенция Пик. Решението на Цвети Стоянова да търси дом на партерен етаж е съвсем нормално, предвид ужасяващата трагедия, която тя преживя.

Припомняме, че преди година Цветелина се опита да се самоубие като скочи от шестия етаж в дома на баба си. Няколко месеца тя се бореше за живота си, но Бог реши да й даде втори шанс.

Стоянова сграбчи новата възможност и заживя като истински преродена. Остана й обаче акрофобията, която развила след падането от терасата, доверяват близки до нея източници.

Все миналото е вече зад гърба й, а днес Цвети е по-щастлива от всякога. В новия си дом тя ще живее за първи път с любимия мъж, а наскоро са я видели да пазарува и в магазин за детско обзавеждане.

Не, Цвети още не е бременна, но е твърдо решена да обзаведе едната стая от апартамента си в прекрасна детска стая. „Взима само най-необходимите неща, за да не стои празна стаята. Естествено, че първо ще изчака щастието да се случи и тогава да я обзаведе напълно. Мислим обаче, че има доста време, докато се реши на този ход. Сега й се живее свободно“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар