Подигра й се жестоко: Павел довърши Михаела Филева след като уж се събраха отново! (тя изтри всички снимки в мрежата)

Подигра й се жестоко: Павел довърши Михаела Филева след като уж се събраха отново! (тя изтри всички снимки в мрежата)
Гласувайте за статията

Павел Николов съсипа Михаела Филева, тя не иска и да чуе за него!

Чаровната Михаела Филева не е на себе си след поредния кошмар в любовта. След като даде втори шанс на рапъра Павел Николов и се събра отново с него след изневярата му, певицата осъзна огромната си грешка.

Михаела Филева

Михаела Филева живееше в ад заради рапъра

От няколко дни тя е решила да изтрие завинаги спомена за гаджето си като за целта първо премахна общите им снимки в социалната мрежа. Този път тя е категорична, че връщане назад няма и не иска и да чува за него.

Причината е, че Павел Николов отново се подигра с чувствата й и я нарани зверски. Въпреки че уж се събра с Михаела, защото я обича, рапърът не я зачитал за нищо. И дори не я виждал повече от час-два на ден, разкриват близки до двойката източници.

„Павката е невероятен шемет, но определено не става за сериозна връзка. Не и на този етап в живота си. Та той не спира да хойка, да гуляе и да се весели с приятели и различни гаджета по заведенията. А през това време Михаела го чака у тях и се чуди къде и с кого е“, разказват познати на Николов.

Дни наред Михаела Филева заспивала сама в огромното легло и мокрела възглавницата със сълзите по неверния си любим. Опитвала се да говори сериозно с него и да му обясни, че се чувства самотна и изоставена, но на Павел му минавало покрай ушите.

След поредния див скандал певицата затръшнала вратата под носа на приятеля си и го напъдила да се връща там, откъдето й се е довлякъл посред нощите. Тя е категорична, че връщане назад няма и Павел само ще съжалява затова, че е изпуснал жена като нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар