Луд ли е: Виж каква жена заряза журналистът Банев заради Рут Колева! (разби семейството си – СНИМКИ)

Луд ли е: Виж каква жена заряза журналистът Банев заради Рут Колева! (разби семейството си – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Борислав Банев хлътна по устатата Рут Колева!

Новата любовна история на Рут Колева накара медиите у нас да гръмнат. Наскоро се разбра, че устатата изпълнителка има връзка с журналиста Борислав Банев. 40-годишният мъж лапнал въдицата по 27-годишната певица и в това нямаше да има нищо лошо ако… той не беше женен.

Рут Колева

Рут Колева завъртя главата на семейния Борислав Банев

Мнозина се чудят на акъла на журналиста от списание „Егоист“ и бившата телевизия ММ. И по-точно на това как може да зареже жена като съпругата си Анна Великова заради заядливата Колева, пише вестник „Галерия“.

31-годишната чаровница Анна Великова е един от най-добрите пиар експерти у нас. Двамата с Банев се ожениха преди около четири години, а сватбата им беше отразена медийно. Тогава младоженците признаха, че това е най-щастливият ден в живота им.

В който три години по-късно се намърда Рут Колева. Двамата с Борислав Банев публично обявиха връзката си в социалната мрежа, а близки до Банев шушукат, че Рут е причината за края на брака му с Анна.

Двамата се срещнали по време на едно интервю, когато Рут Колева завъртяла главата на Банев с голямата си уста и освободено поведение. Той пък я шашнал с ума и интелигентността си.

Към днешна дата певицата не спирала да тръби, че е открила мъжа на живота си. И пет пари не давала за чувствата и разбитото сърце на съпругата на Банев.

Добре е поне, че Банев и жена му все още нямат деца, за да не наранят и невинни същества, коментират запознати. Прелюбопитно е обаче колко ли ще трае тази любовна идилия между Рут и Боби като се има предвид краха на всичките предишни връзки на певицата.

Анна не заслужава това

Анна и Боби се обичаха много преди появата на Рут

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар