Шокиращо разкритие: Брад Пит се маскирал като престъпник и налагал Анджи с камшик!

Шокиращо разкритие: Брад Пит се маскирал като престъпник и налагал Анджи с камшик!
2 (40%) 1 vote

Брад Пит и Анджелина Джоли са били от най-разкрепостените двойки! Това не е изненада, но все пак се очакваше, че не са стигали чак дотам!

Една година измина, но тази връзка не се забравя. Анджели9на Джоли беше съпруга на Брад Пит за 2 години, но преди това беше негова любовница още 9 години.

Брад Пит и Анджелина Джоли

Брад Пит и Анджи са били особен случай

За този период двамата сътвориха какви ли не неща. Някои от тях са доста пикантни, тъй като става въпрос за сексуални игри в леглото.

Близките на двамата разкриват, че те са си правели много често разкрепостени игрички, с които са освежавали своята връзка.

Една от тях е много интересна. Брад Пит се е преобличал като престъпник, който нахлува в дома на Анджелина, завързва я и започва да я обладава, докато я налага с камшик.

Понякога любовната игра е стигала толкова далеч, че актрисата е оставала с белези по гърба и задните си части. Разбира се, до нещо повече като пускане на кръв не се е стигало.

За Анджелина Джоли и Брад Пит се говори от много отдавна, че си падат по извращения в леглото. Неслучайно и за двамата се счита, че са си лягали със срещуположния пол.

Продължението го знаем. Актрисата изведнъж намрази мъжа си заради отношението му към осиновените им деца. Тогава се стигна и до раздялата им, подплатена с развод.

В момента и двамата имат нови половинки, но нещата с тях все още не са толкова сериозни. Сигурно и в тези връзки обаче Анджи и Брад карат партньорите си да правят какви ли не странности в легло

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар