Взрив: Виж в чий брак се е намърдала Ива Екимова! (пиарката не си поплюва като скача на известни мъже)

Взрив: Виж в чий брак се е намърдала Ива Екимова! (пиарката не си поплюва като скача на известни мъже)
Гласувайте за статията

Ива Екимова едва не разрушила брак, граден с години!

Пиарката Ива Екимова не си поплюва. Но не само в работата, а и в личния живот. Особено що се отнася до известни и перспективни мъже, пише вестник „Ретро“. Оказа се, че тя е била на път да разруши брак, граден с години.

Ива Екимова

Ива Екимова била любовница на Коко Каменаров зад гърба на Радина Червенова

А именно този на водещата Радина Червенова и новия шеф на БНТ Коко Каменаров. Ива Екимова била любовница на Коко, още докато съпругът й Дими от „Сленг“ бил жив.

Двамата се запознали случайно на едно от многото светски събития в столицата. Това се случва само месеци, преди фаталната катастрофа с мотор на Дими. Екимова моментално хвърлила око на Каменаров и започнала да го омайва така, както само тя си знае.

„Пред него, както и пред други хора, тя минаваше с номера, че се чувства самотна, неоценена и дори потискана от Дими. На няколко пъти сме чували и че я биел, което е пълна измислица, тъй като с пръст не я е докосвал“, коментират близки до обкръжението й източници.

Коко Каменаров обаче не се хваща на въдицата на Ива Екимова. Да, той изневерява на прекрасната си съпруга с нея, но пиарката му била само за разтуха и забавление. Това поне твърдят познатите му, пише Ретро.

„Удивени сме от способността на жени като Ива да се намесват в чужди семейства и да гледат само личната си изгода и желания. Горката Радина Червенова е жена с достойнство, морал и завиден интелект. Тя по-малко от всички заслужава подобни унижения в живота си“, убедени са източниците.

Радина Червенова не заслужава да бъде мамена под носа й

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар