Димитър Бербатов е разорен: Брат му го докара до фалит! (Скандалът ескалира)

Димитър Бербатов е разорен: Брат му го докара до фалит! (Скандалът ескалира)
Гласувайте за статията

Братът на Димитър Бербатов е на път да го съсипе финансово!

Братът на Димитър Бербатов е непрекъснато на хранилка при известния си батко. Асен отдавна е на контра със закона и изцепките му нямат край. Преди известно време той бе подгонен отново от разследващите и те го задържаха заради притежание и разпространение на наркотици.

Димитър Бербатов

Братът на Димитър Бербатов го разори

Легендарният футболист отново се притекъл на помощ на по-малкото си братче. Гвардията му от адвокати го спаси от решетките и този път. Съдът му даде само условна присъда. Заради многобройните му изцепки и газенето на закона братята не си говореха, дори не си честители рождените дни.

Майка им също не успяла да ги помири. Но след като закъсал яко и фалирал бизнеса си, Асен отново се примолил на брат си. И известния футболист пак откликнал и то щедро.

„Асен е толкова неблагодарен, че като нищо може да фалира брат си. Двамата с жена си се пишат безработни, а не спират да се глезят с тузарски почивки на морето и на планината. И то всяка седмица, заедно със сина им”, недоволстват комшии на Асен. Според тях семейството на Асен дори живеело в жилището на батко си в родния Благоевград.

Братът на Димитър Бербатов се води безработен, както и неговата съпруга, но живеят повече от царски. И то на гърба на легендарния нападател.
Преди известно време Асен изкарал китап за треньор, но въпреки това не възнамерявал изобщо да работи.

Преди няколко години Асен се опитал да измами и банка. Той се скътал, като не плащал месечните си вноски към финансовата институция. Накрая бил предаден на частен съдебен изпълнител и имуществото му било иззето. Тогава на помощ отново се притекъл Димитър Бербатов.

Майката на двамата Маргарита също взимала страната на Асен. Тя била по-близка с по-малкия си син и неговото дете. Понеже дъщерите на Бербо виждала веднъж в годината. Шефката на старческия дом в Благоевград сложила снимки на Асен и неговото семейство и нямала фотоси на дъщерите на Бербо.

Въпреки че Асен непрекъснато попадал под ударите на закона, тя била по-близка с него. Макар че не спирала да се ползва от благинките на известния си наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Димитър Бербатов е разорен: Брат му го докара до фалит! (Скандалът ескалира)”

  1. Emo

    авг. 30. 2017

    Berbatov da gi otreze vsichkite , da vidim kak edin den vsichkite shte laziat v krakata mu .Sam si e vinoven , samo gi htrantuti ,a te daze ne go I uvazavat

Добавете коментар