Магда на Красьо Черния ражда от друг? (Кой й „напълни фурната”)

Магда на Красьо Черния ражда от друг? (Кой й „напълни фурната”)
Гласувайте за статията

 

Магда на Красьо Черния ще става майка

Магда на Красьо Черния е бременна, но от друг. Бившият й любовник дори не я поздравил за радостната вест, доверяват близки до певицата. Поп фолк дивата отдавна искаше да стане майка и да има семейство.

Спряганият за лобист на съдебната система бизнесмен забрави бившото си гадже. Фолк певицата очакваше поне една добра дума от него, но той не я поздрави. Това направиха хиляди почитатели на изпълнителката, след като тя качи снимката си в социалната мрежа с наедрялото си коремче.

Магда

Магда на Красьо Черния чака бебе от друг

Дълги години 33-годишната певица искаше да стане майка и да свие семейно гнездо. Магда отдавна твърдеше, че е готова за това и знае какво иска от живота. Но бизнесмена нехаеше и не искаше да чуе за наследници.

Бременната Магда тренира усилено

Двамата с Магда се събираха и разделяха многократно. Причината бяха непрекъснатите забежки на бандюгата. Накрая двамата се разделиха окончателно. След като Магда многократно канеше екс любовника си на партита си по случай рождения ден, а той не идваше, двамата напълно смразиха отношенията си.

И с днешна дата са напълно отчуждени. Но бащата на бебето на Магда е нейния нов приятел Влади. Младият мъж не е известен в светските среди, но с него певицата се чувства щастлива и обичана.

Двамата са заедно от няколко години, а връзката им претърпя също многократни трансформации. Бъдещият татко също искал наследник и дори повече от певицата настоявал за бебе.

„Влади е невероятен човек. Той ме прави щастлива, кара ме да се усмихвам. С него се чувствам сигурна и обичана. И ние си имахме тежките моменти, но ги преодоляхме и сме напълно готови за родители”, казвала често Магда.

Въпреки бременността си певицата не спира да тренира във фитнес залата. Както и да ходи по участия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Магда на Красьо Черния ражда от друг? (Кой й „напълни фурната”)”

  1. M M

    авг. 30. 2017

    КОЙ И НАПЪЛНИ ФУРНАТА. ЩО ЗА ЗАГЛАВИЕ Е ТОВА. ТОЯ НАРОД БУКВАЛНО ИЗТРЕЩЯ

Добавете коментар