Вълк налази Цеци Красимирова (Фаталната миска с нов татус заради биг бос)

Вълк налази Цеци Красимирова (Фаталната миска с нов татус заради биг бос)
Гласувайте за статията

 

Вълк налази Цеци Красимирова

Цеци Красимирова се похвали с това „нападение”. Оказа се, че фаталната миска си е сложила нова татуировка на тялото. И това е вълк. Свирепото животно е татуирано по цялото бедро на красавицата.

С него броят на татусите по тялото на бившата на Косьо Самоковеца нарастват. Тя вече има змия, лисица, пчеличка, надписи на санскрит, цветя и още много татуси по тялото и бедрата си.
Скорпион и лъв допълват импровизираната зоологическа градина по тялото на сениоката моделка. Една от най-успешните манекенки у нас обаче не спира да си слага татуси по тялото.

„Обичам да си правя спомени по тялото. Харесва ми усещането за болка”, споделя хубавицата.

Според запознати всяка една рисунка по тялото й е свързана с бившите й гаджета. И след всяка следваща любов нов татус изниква по нея. Първата й рисунка е заради тогавашнаат й тръпка, футболиста от „Левски” Георги Иванов-Гонзо.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова показа татуировките си

Двамата дори имат идея за татус с имената им, но после ритнитопковеца се разколебава. След това всяка шарения по тялото на Цеци Красимирова е свързана с новата й любов.

Животните и китките по тялото й са като цветна градинка. И само малка част от бедрата й са останали чисти, без рисунка.

Според светските клюкари новия й татус, вълка, е заради актуалното й гадже Владимир Цолов. Той е син на милионера Цоло Вутов и е емигрирал в Испания заради бившата топ манекенка. От години Цеци Красимирова и дъщеря й Джудит живеят в тази страна. Тази есен наследничката на Цеци ще следва в университет.

Синът на един от най-богатите българи избрал да пътува между Барселона, където Цеци се установи да живее с дъщеря си и София, за да управлява империята на баща си. 39-годишният милионер сам избрал това, защото Цеци Красимирова категорично отказала да изостави живота си в Испания, дори заради любовта на Вутов.

Милионерът управлява едни от най- успешните компании на фамилията. Макар да се разкъсва между двете държави и да пътува, младия милионер сам избрал това. Защото Цеци Красимирова не искала годеж и брак с човек, с когото не е живяла предварително под един покрив, доверяват близки до миската.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Вълк налази Цеци Красимирова (Фаталната миска с нов татус заради биг бос)”

  1. zori

    сеп. 01. 2017

    Татуирала си вълк на бедрото и станали два вълка.

Добавете коментар