Пресата гърми: Ели Гигова роди тайно, крие бебето в Париж! (кой е бащата + шокиращи разкрития)

Пресата гърми: Ели Гигова роди тайно, крие бебето в Париж! (кой е бащата + шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Ели Гигова е родила бебето си тайно от всички, не иска да се разчува!

Супер сензационна новина разтърси пресата днес. А именно, че милионерската щерка Ели Гигова вече е станала майка. Тя е родила бебето си тайно зад граница и вече близо година го крие от обществеността в България.

Ели Гигова

Ели Гигова е родила първото си бебе тайно зад граница, вестта разтърси пресата у нас

Това съобщава вестник „Уикенд“ по разкрития на близки до милионерската фамилия източници. Припомняме, че дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов изчезна от родината в края на 2016-та година.

Тя замина за Вашингтон, където се отдаде на обучение. Но според информаторите това е била само едната от причините. Първата и основна от тях е, че е била бременна и е искала да роди наследника си на спокойствие и далеч от жълтите издания у нас.

Предполага се, че младата майка и бебето са живели първоначално в САЩ, а преди известно време се преместили в Париж. В столицата на Франция Ели Гигова е учила цели шест години и дефакто тя й е като втори дом.

Две са версиите за тайното раждане на чаровната Ели. Първата от тях е, че семейството й не иска детето да се превръща в панаирджийска мечка за медиите у нас. А втората е страх от евентуално отвличане на хлапето с цел висок откуп.

Тепърва ще се разбере дали има нещо вярно в тези твърдения, както и кой е бащата. Всички си задават този въпрос, тъй като след края на връзката си с Димитър Тодоранов Елито не беше засичана с друг мъж. Поне не в страната. Говори се, че тя има сериозни отношения с чужденец, но засега мистерията си остава пълна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар