Тръшна се: Николета влизала във Вип Брадър за 250 бона! (играе си на кой кого с Иван и Андрей)

Тръшна се: Николета влизала във Вип Брадър за 250 бона! (играе си на кой кого с Иван и Андрей)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова се заинати да натрие носовете на Иван и Андрей!

Игра на нерви предстои в двете конкурентни медии Би Ти Ви и Нова телевизия. След като продуцентите Иван и Андрей духнаха под опашката на Николета Лозанова и я изгониха като водеща от „Папараци“, тя реши да не се дава.

Николета

Николета Лозанова напъва да е отново в ефир

Въпреки че има договор, чиито клаузи трябва да спази докрай, НиЛо се тръшна да бъде на екран. И моментално прие офертата на продуцентите на Вип Брадър да влезе в Къщата. Според непотвърдена информация, Лозанова щяла да получи най-високия хонорар от 250 бона.

А „неустойката“ й към Иван Христов и Андрей Арнаудов възлизала на едва 20 000 лева. Дали това е така, или не, знаят единствено продуцентите на Големия брат, които определят колко и на кого да дадат.

Николета Лозанова обаче обещала да им вдигне рейтинга до небесата и да закове милиони зрители пред екрана, всеки път щом се появи в кадър. Забранила обаче да я снимат гола. А ако все пак се налага, то да бъде само до кръста и нито сантиметър по-надолу.

„Че как да я снимат гола и надолу като ще се види колко „дълги“ са й краката наистина?!“, смеят се потребители по форумите в нета. Тепърва ще видим представянето на Никито, както и кой кого ще нахендри във войната с Иван и Андрей.

Другите участници, които ще се вихрят в Къщата, ще са чалга дивата Сашка Васева, моделът Мартина Юрукова, дизайнерката Мегз, Емануела и жената с най-голям изкуствен бюст – Майра Хилс.

Ще видим също скандалната Сузанита Мурад, Маги Бадер, журналистът Антон Стефанов, както и двойките Мариана Попова и Веселин Плачков, и Даниел Петканов и бившата му изгора Александра Богданска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар