Бомба: Цвети Стоянова втрещи с нова пълна трансформация! (не могат да я познаят – виж тук)

Бомба: Цвети Стоянова втрещи с нова пълна трансформация! (не могат да я познаят – виж тук)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова отново реши да се промени изцяло!

Година след кошмарния й скок от шестия етаж, Цвети Стоянова втрещи обществеността цели два пъти. Причината е пълната промяна във визията и поведението й. При това за толкова кратко време.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова отново се промени коренно, при това за толкова кратко време

Както знаем, веднага щом се възстанови от операциите и проходи отново, златното момиче реши да се превърне в Жената Вамп. Тя скъси и изруси до бяло косата си, сложи тежък грим на лицето и започна да се държи като изкусителка. На която не й пука от нищо.

Цвети Стоянова редовно обикаляше нощните клубове и дискотеките, решена да скъса всички синджири и да живее не на сто, а на хиляда процента.

Тъкмо хората свикнаха с новото й амплоа и ето, че тя ни застреля отново. Днес Цветелина Стоянова отново е с пълна трансформация. Няма и следа от русата коса, нито от макиажа. Цвети се върна към старата си визия, а най-любопитното е, че се е кротнала.

Това съобщава столичен вестник след снимката с тъмни коси, която цъфна тези дни в профила й. Оказа се обаче, че Стоянова не е решила да се връща само към стария си вид, а и характер.

Тя отново станала тиха, кротка и смирена като дори се опитвала да се сдобри с момичетата от отбора. И най-вече с бившата си първа приятелка Цветелина Найденова. Двете бяха прекратили отношенията си заради обидата на Стоянова.

Цветито твърдеше, че е била забравена от дружката си в най-тежкия за нея момент. И се заричаше, че няма да й прости. Ето обаче, че тя отново е размислила и търси обратен път към сърцето на тези, с които е делила всичко толкова години. Кое я подтикна към тази поредна промяна?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар