Съпругът на Деси Стоянова я вцепени: Виж какво й сервира днес, още рано сутринта! (подробности + снимки)

Съпругът на Деси Стоянова я вцепени: Виж какво й сервира днес, още рано сутринта! (подробности + снимки)
Гласувайте за статията

Деси Стоянова и Велислав Русев са заедно от над 15 години!

Заедно повече от 15 години и женени от 10 – това са Деси Стоянова и съпругът й Велислав Русев. Екранната половинка на Сашо Кадиев от „Преди обед“ е дарила благоверния си с двама прекрасни сина. А животът им заедно винаги е вървял по мед и масло.

Деси Стоянова

Деси Стоянова и мъжът й са заедно вече повече от 15 години

Въпреки това Деси Стоянова останала като вцепенена рано тази сутрин. Когато отворила очи и видяла нещо, за което не беше си и мечтала от доста време насам. А именно невероятна и много романтична изненада от Велислав.

Журналистът, който е с 10 години по-възрастен от Десито, я изчакал да отвори очи, за да й поднесе огромен букет от… лайкучки. Горските цветенца са наистина неизброими, а щастливата водеща не пропусна да се снима с букета и да се похвали в мрежата.

Както сами може да съдите по широката й усмивка, изненадата от Вельо я е накарала да лети от щастие. Въпреки че не е скъп, този подарък е един от най-ценните за всяка нормална и обичаща жена.

Припомняме, че Велислав и Деси Стоянова се запознават покрай работата си във вестник „Сега“ преди много години. Искрата помежду им пламва още в първите минути и оттогава двамата са неразделни.

Бързо заживяват заедно, а после се женят и им се раждат двете момчета. В профила си в мрежата Деси написа, че й остават още пет дни. Но не, докато роди трето дете, разбира се. А докато се върне на екран с новия сезон на предаването.

„Нямам търпение да се видим, а и да дърпам ушите на Сашо Кадиев, когато закъснее за ефир“, шегува се водещата.

Водещата грее от щастие

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар