Сринаха я! Никол Шерцингер като Лили Иванова, крие си ЕГН-то (Вижте разкритието)

Сринаха я! Никол Шерцингер като Лили Иванова, крие си ЕГН-то (Вижте разкритието)
Гласувайте за статията

Никол Шерцингер остана без думи заради обвиненията по свой адрес.

Че Никол Шерцингер е кака на наш Гришо, за никого не е тайна. Но сега изниква въпросът с колко точно години е по-голяма от него… По официални данни са 13. Но май ще се окажат повече, ако шегата на един колега на певицата се окаже истина, научи kliuki.bg.

Колегата на Никол я изкара лъжкиня

Въпреки че отдавна няма активна музикална кариера, Никол Шерцингер продължава да е една от най-обсъжданите личност в световния шоубизнес. Това в момента до голяма степен се дължи и на връзката й с родния тенисист Григор Димитров. Двамата често са засичани в романтични или откровено еротични пози. А Гришо вече се е наслушал на шегите по свой адрес, че как му ще го отрака.

Няма спор, че на прага на своите 40 години Никол Шерцингер изглежда зашеметяващо. Но дали всъщност не е прехвърлила четирите десетилетия? За подобна възможност намекна колегата на певицата Люис Уолш в музикално телевизионно предаване. С голяма доза чувство за хумор той заяви, че любимата на Гришо всъщност е на повече от 39 години.

„Никой няма представа на колко години е. Тя знае какво да прави, за да изглежда добре. Знае как да покаже най-доброто от себе си с грим, прическа и дрехи. Занимава се с тези неща от малка“, заяви в световен ефир певецът, който не е особено популярен у нас, пише blitz.bg.

В допълнение я похвали, че е хубаво, че „може да прави тези неща и сега, на тази възраст“. Той подметна многозначно, че Никол Шерцингер е по-възрастна, отколкото самата тя твърди. Това изказване скандализира феновете на певицата от Хаваите, които скочиха да я защитават. А самата тя предпочете да запази мълчание по въпроса…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар