Пак се уреди: Бившото гадже на д-р Енчев забърса топ милионер! (Виж как се пусна по мрежата)

Пак се уреди: Бившото гадже на д-р Енчев забърса топ милионер! (Виж как се пусна по мрежата)
1 (20%) 1 vote

Бившото гадже на д-р Енчев взриви мрежата

Бившата любовница на д-р Енчев вече е в обятията на ултра богаташ. Неизвестната досега Бориса Стефчова стана популярна най-вече като любовницата на пластичния хирург. Двамата мачкаха чаршафите за кратко, като през това време той напълни пазвата й с 400 кубика силикон.

Тунингованата мадама имаше по-дългосрочна цел-да пипне милионер. И „мечтата” й се сбъдна. Сега Бориса Стефчова вече е в обятията на топ богато гадже.

д-р Енчев

Бившата любовница на д-р Енчев показа тяло за грях

Ултра богаташът успа да й отвои вратите към Рая, съобщава сайта Хотарена.нет.През почивните дни бе и рождения ден на бившата изгора на д.р Енчев. Богатият й любовник решил да я изнудва, като затвори специално за нея супер скъп хотел на родното Черноморие. И с този жест я срази, доверяват източници.

За да му се отблагодари по някакъв начин силиконката реши да покаже прелестите си край басейна. Определено на тях се радва само неприлично богатия й избраник, който е направил и провокативните й снимки.

Но фотосите са се харесали на Бориса Стефчова, защото тя ги разпространи в социалната мрежа. И взриви онлайн потребителите с горещите си пози. Екс любовницата на д-р Енчев показа тяло за грях. Което определено е дело на известния пластичен хирург. А сега на него се радва милионера, който Бориса Стефчова забърса наскоро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар