Колежките ужасени от Анелия: Певицата се цигани за стотинки! (Още за резила й)

Колежките ужасени от Анелия: Певицата се цигани за стотинки! (Още за резила й)
Гласувайте за статията

Анелия е сред хитовите изпълнителки, но крие ужасен характер

Анелия е сред любимите чалга диви, но е болезнено стисната.

Анелия

Анелия не обича да харчи пари за излишни работи

„Ако има класация за най-стиснатите изпълнителки, Анелия печели от раз първото место. Тя е скръндза номер едно в чалгата”, коментират я нейни колежки.
Бившата на Коко Динев треперела за стотинката. Тя се циганяла за всеки лев и не давала пари за нищо излишно. Хитовата изпълнителка дори не си позволявала да почива на море, защото това й се виждало супер разход и неправомерен лукс, пише „Уикенд”.

Единствените оправдани средства за нея били тези, вложени в недвижими имоти. Певицата притежава няколко апартамента, магазини, които отдавала под наем. И собствена луксозна къща в баровски квартал, в която изпълнителката на „Генерал” се нанесе скоро.

Звездата на „Пайнер” не ходела с дъщеря си Ивон на почивка. През лятото наследницата на хазартния бос Коко Динев я изпращала при баба й, майката на Коко. Възрастната жена обожавала внучката си, както и бившата си снаха Анелия. Двете ходели по „женски” на почивка и така певицата спестявала пари за курорти и почивки.

През това време обикаляла курортите, само че винаги по работа. Твърди си, че Анелия се връщала да си спи в къщи, независимо в кой край на страната има участие. И причината е само една и единствена-не искала да харчи излишно за хотели.

Единствено си позволявала да „пръска пари” за сценични тоалети и за авторите на песните, които изпълнява. Всичко останало за нея било „хвърлени пари на вятъра” и глезотии.

Родената в старозагорско село изпълнителка не разбирала манията да се дават пари по пътешествия, както правела колежката й Райна. Тя дори не си позволявала веднъж годишно екскурзии до екзотични дестинации в Бали и Тайланд. Както го правели Галена и Глория.

Все пак понякога отмаряла и на морето. Но винаги го правела със сметка. Защото почивала в хотел на приятелка, със задната мисъл да не дава пари за нощувки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар