Певицата Татяна не може да си прости: Защо не послуша врачката, която я предупреди за майка й! (Ето какво й казала)

0

Татяна загуби майка си и не спира да плаче

Татяна се кори за това, че не се вслушвала в думите на врачка. Преди трагедията с най-милото й същество поп фолк певицата срещнала ясновидка. Ромката дълго и настойчиво я увещала да й гледа на ръка, защото опасност била надвиснала над главата й. Казвала й, че е „изпратена”, за да спре трагедията, която дебне над родителката й.

Татяна
Татяна още не може да преодолее болката

„Момиче, трябва да останеш тези два дни при майка си в къщата й. Не ходи никъде. Каквато и работа да имаш, отдели тези дни и остани при нея”, посъветвала я смуглата врачка. Татяна обаче се вслушала с половин ухо в казаното от врачката.

Тя отбила номера, като й дала двадесетачка и почти забравила за това, което я посъветвала. Сега обаче горчиво съжалява, че не изпълнила заръката си. По същото време получила предложение да пее на частно парти срещу солиден хонорар. Приела, защото сама отглежда сина си и се нуждаела от средства. А и скоро се нанесла в нов дом, който изплаща.

Поп фолк дивата се разведе с мъжа си, с когото бяха заедно повече от двадесетина години. Той бе голямата й любов и му вярваше безрезервно. Но след втората му изневяра разбира, че повече не може и не иска да търпи.

Въпреки предложението за бърз старт в кариерата и по-добър живот от чичко-паричковци Татяна избира семейството и любовта си. Но така и не получава това, което търси в съпруга си-уважение и опора.

„Майка можеше да бъде жива, чувствам се толкова виновна. Защо не останах при нея, а приех този ангажимент”, тръшкала се певицата пред приятелки. Те обаче я утешавали, че трябвало да стане така. И й давали кураж да продължи напред.

Припомняме, че наскоро майката на Татяна претърпя нелеп индидент. Възрастната жена подменила старата газова бутилка с нова. Вероятно е имало изтичане на газ и искрата предизвика силна експлозия. Взривът нанесъл огромни поразии и на фамилната къща в Съединение, където живее родителката й.

Тя получи 75% изгаряния и въпреки бързата реакция на докторите, 60-годишната Юлия Шиндова почина. Татяна още е в тотален шок от загубата на майка си, която бе и най-добрата й приятелка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.