Джена се престраши: Показа малкия сладур Атанас Стоев-Трети! (Ето го)

Джена се престраши: Показа малкия сладур Атанас Стоев-Трети! (Ето го)
Гласувайте за статията

Джена най-после се престраши

Джена и Наско Стоев показаха малкия си син. Фолк певицата не искаше да го прави, защото се страхуваше от уроки и зли очи. Гласовитката от Разград се страхуваше от всичко и затова криеше първородния си син.

Певицата дари съпруга си Наско Стоев-Малкия Канар през март тази година. Но досега никой не бе видял лицето на малкия сладур. Единствено, разбира се, най-близките й хора.
Джена възроди и семейната традиция, като даде името на доайена на фамилията. Така малкия носи името Атанас Стоев-Трети.

Звездата на „Пайнер” много бързо се възстанови от раждането. Само два месеца след като стана майка тя влезе във форма и показа топ тяло. И тръгна по участия.

Джена

Джена показа Наско Стоев-Трети

С днешна дата тефтерчето й с е пълно с работни ангажименти и тя не спира да излиза на сцената. Ако няма ангажименти със семейния оркестър, Наско Стоев неизменно я придружава. Той й е бодигард, озвучител и шофьор. И бди над нея, за да не я преследва или тормози разярен фен или подпийнал слушател.

В момента младото семейство живее в собствен апартамент в столицата. Малкият Атанас е оставен на грижите на детегледачки, докато мама и тате търчат по участия. Джена не иска да оставя наследника си на бабите.

След сватбата идеята на младоженците бе да живеят в семейния палат на музикантската фамилия в Катуница. Но след като вледениха отношенията си със свекървата Надя, младите се изнесоха в собствено жилище в столицата.

И сега, за първи път от раждането му, поп фолк дивата показа малкия сладур в в социалната мрежа. А под снимката му веднага заваляха пожелания за дълъг живот и щастливо детство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джена се престраши: Показа малкия сладур Атанас Стоев-Трети! (Ето го)”

  1. зрител

    сеп. 05. 2017

    Булката е доста грозновата май дъртичка за това пишлеменце,което има големи комплекси.

Добавете коментар