От трън, та на глог: Елвиса не спира да тормози Емануела! (Ето на какво я подлага)

От трън, та на глог: Елвиса не спира да тормози Емануела! (Ето на какво я подлага)
1 (20%) 1 vote

Емануела отново е подложена на тормоз

Емануела попада все на неподходящи мъже. Въпреки че актуалното й гадже е лудо влюбен в нея. Но хитовата изпълнителка не може и да направи крачка без Мартин Николов-Елвиса. Близки до столичният нотариус са удивени от пристъпите на ревност на плейбоя.

Емануела

Емануела е пазена зорко от Елвиса

Наследникът на милионерската фамилия бил буквално обсебен от атрактивната поп фолк дива и лудо влюбен в нея. Мъжемелачката буквално го запленила и той не я изпускал от поглед.

Дори не й разрешавал да си вдига телефона, преди той да разбере коя я търси. Дори на зеленооката изпълнителка да й се обаждали по работа, преди нея той първи прослушвал човека от другата страна на жицата, доверяват изумени приятели на столичния плейбой.

Милионерското синче вдигал телефона и с назидателен глас искал този, който я търси, да си каже дори и „майчиното мляко”. Едва тогава й предавал слушалката, като не спирал да слухти около нея.
Мартин Николов я придружавал по участия и обиксалял с нея градове и селища, където тя извивала глас на сцената.

Елвис е син на нотариус Мариета Николова и доскоро беше семеен. Родителите му били в ступор от реакцията на сина им, както и залитането му по ослепителната чалгарка.

Гаджето на Емануела работи в кантората на майка си като помощник-нотариус. Той и съпругата му Гергана имат деветгодишна дъщеря.33-годишният мъж е оставил семейното жилище на жена си и дъщеря си.

Преди време Емануела бе подлудила и друг столичен богаташ. Слави Добрев Транспорта за малко да се разведе с половинката си заради чаровната изпълнителка. Преди това чалга фурията се раздели шумно с бащата на втория си син, милионерския наследник Димитър Динев-младши.

От сина на олигарха Динко Динев певицата има син, Димитър Динев-джуниър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар