Неочаквано: Изритаха Лора Крумова и Галя Щърбева от Нова ТВ! (двете в шок само дни преди новия сезон)

Неочаквано: Изритаха Лора Крумова и Галя Щърбева от Нова ТВ! (двете в шок само дни преди новия сезон)
5 (100%) 1 vote

Лора Крумова и Галя Щърбева са аут от Нова телевизия!

Истински скандал е на път да се разрази в Нова телевизия след като стана ясна поредната рокада. А именно, че Лора Крумова и Галя Щърбева са аут от медията. При това само дни преди новия сезон.

Лора Крумова

Лора Крумова и Галя Щърбева са аут от Нова ТВ, свалят предаването им „Комбина“

Това съобщиха източници от кухнята, които разкриха, че предаването на двете „Комбина“ е свалено окончателно от ефир. Шефовете били бесни, че през последните месеци журналистките значително изоставали от колегата си Светльо Иванов и неговите „120 минути“ по Би Ти Ви.

„Рейтингът на Комбина спадна драстично и това със сигурност няма как да се хареса на нито един директор на телевизия. Дадоха им достатъчно време да се изправят и да докажат уменията си, но напразно. Комбина ще бъде заместена от друго предаване, което в момента още се пази в тайна“, коментират запознати, пише сайтът Слава.бг.

Както може да се предположи, Лора Крумова и Галя Щърбева са в тотален шок и бесни от случващото се. Гневът им бил породен най-вече от факта, че никой не си направил труда да им съобщи още преди лятната отпуска и да им даде шанс да се разровят за работа на друго място.

В Нова телевизия обаче предстои и още една промяна. Този път на човек, който идва отвън. Бившата вече директорка на БНТ Вяра Анкова влиза в Нова ТВ. Само че вече не като генерален директор, а като шеф на новините.

Тя ще заеме мястото на уволнената заради цензура и връзки с управляващите Дарина Сарелска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар