Ужас в семейството: Сибирска секта промива мозъка на Кристиан Костов! (ето какво прави певецът – виж тук)

Ужас в семейството: Сибирска секта промива мозъка на Кристиан Костов! (ето какво прави певецът – виж тук)
Гласувайте за статията

Кристиан Костов е попаднал под влиянието на сибирска секта!

17-годишният талант Кристиан Костов може и да не е гей, за какъвто го обявиха родни медии, но за странното му поведение си има обяснение. И то е в пъти по-страшно от ориентацията.

Кристиан Костов

Кристиан Костов в плен на опасна сибирска секта

Оказа се, че момчето е станало последовател на опасна сибирска секта, която тотално промива мозъците на членовете си. Както и всяка друга такава, разбира се. Сектата е на руския мистик Висарион и се нарича „Град на слънцето“.

Висарион е известен с това, че от обикновен милиционер на име Сергей Тороп, един ден се събужда и се самопровъзгласява за новия Христос. От години той проповядва безумните си учения и лекции на балами, от които измъква онова, което му трябва.

Както знаем, сектите се стремят не само към душите, но и към материалните блага на членовете си. В началото обаче всичко върви по мед и масло. Раздават се подаръци и щедри обещания за помощ във всичко, за да бъде подмамен човекът.

Същото станало и с Кристиан Костов, който е приет да учи в престижния музикален университет „Бъркли“. Таксата там обаче възлиза на непосилните 200 000 долара, които семейството на гласовиткото не може да си позволи, пише „Таблоид“.

Покрай приятеля си – руския композитор Василий Агапкин, Костов се подмамил по сектата и учението на Висарион. Семейството му става все по-ужасено, тъй като момчето започнало първо да се прави на вегетарианец, а после станал и пълен въздържател от всичко „земно“.

„Разбира се, че се тревожат хората. Крис е още толкова малък, че лесно може да бъде обработван така, както им се иска на тези хора. Колко пари и имоти са изсмукали от стотици руснаци, просто не е за разправяне“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ужас в семейството: Сибирска секта промива мозъка на Кристиан Костов! (ето какво прави певецът – виж тук)”

  1. Мм

    сеп. 02. 2017

    Божеее, не спирате да бълвате лъжи! Първо – Кристиан е приет с пълна стипендия в Бъркли и няма нужда някой да плаща нещо. И второ – онзи ден беше публикувал снимка в инстаграм на която ядеше месо. Така, че и това с вегетарианеца не върви! Изобщо нямам думи за глупавата информация, дето само някой болен мозък може да измисли!

Добавете коментар