Неистов скандал тресе Вип Брадър дни преди старта! (истината шокира всички – още подробности)

Неистов скандал тресе Вип Брадър дни преди старта! (истината шокира всички – още подробности)
5 (100%) 1 vote

Тази година Вип Брадър ще започне с див скандал в кухнята на шоуто!

Вип Брадър 2017 стартира на 11 септември, само след броени дни. Вместо всичко вече да е тип-топ и по местата си обаче, избухна див скандал. При това в самата кухня на предаването, между продуцентите и водещите.

Вип Брадър

Ники Кънчев опита да извие ръцете на продуцентите на Вип Брадър, но решението им го потресе тотално

По-точно става дума за титуляра и лицето на Вип Брадър Ники Кънчев, който научи шокиращата новина, че води формата за последна година. От следващия сезон мястото му категорично заема Миглена Ангелова, а Кънчев остава аут от целия проект.

Причината за кардиналната смяна на местата е лакомията на Ники, който си позволил да опита да извие ръцете на продуцентите. Всъщност това е и причината те да се обърнат светкавично с предложение към Ангелова.

Досега Ники Кънчев получавал по 10 000 лева заплата на месец за воденето на Големия брат. За цял сезон прибирал общо 30 000 лева, но и дори по-малко заради удръжките.

Под предлог, че 13 години са адски много стаж, опит, но и умора, Кънчев заявил, че иска тази година да получи общо 50 бона за целия сезон. На което продуцентите просто се изсмели. От немай къде склонили Ники да получи увеличение и да отнесе 40 000 лева, но му заявили, че това е за последно.

Ако Миглена Ангелова се справи успешно с воденето, което е почти сигурно предвид опита й, то догодина тя ще бъде вече титулярката на Големия брат.

Тази, която остава спокойна и доволна от мястото си, е единствено чаровната Алекс Сърчаджиева. Тя поне не прави проблеми и не носи ядове на колегите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар