Излагация на конкурса „Мис Лято“! Вижте защо Евгени Минчев си прибирал короните

Излагация на конкурса „Мис Лято“! Вижте защо Евгени Минчев си прибирал короните
Гласувайте за статията

През последната седмица бяха отличени миските на почти всички областни градове, включително и на традиционния конкурс – „Мис Лято“.

Тазгодишното издание обаче ще бъде запомнено с доста унизителна излагация от страна на организатора – Евгени Минчев, научи kliuki.bg.

"Мис Лято" не мина без скандал

„Мис Лято“ не мина без скандал

Една от участничките – Валерия Джунева получи специалната награда на главния спонсор Refan от представителката на компанията – Велина Евтимова. A след броени секунди й бе връчена и лентата за „Мис Лято – Лондон“, заедно с диамантена корона, на която е инкрустиран флага на Великобритания.

Парадоксалното в случая е, че тази корона се оказала просто реквизит за снимки, а победителката била публично унизена да бъде гонена, за да върне короната. Реално единствената й мащабна награда, с която се прибрала у дома, не била короната, а цялата гама от актуални козметични линии на Refan, но без така ценния аксесоар. Същото се случило и с голямата победителка в конкурса – Славена Георгиева

„Като един ексцентричен лорд, Евгени е притежател и на двете корони и трескаво ги пази. Характерът в случая им е символичен, но за мен беше чест дори и само за вечер да я понося. Сигурна съм, че като гост на неговите партита ще ми се отдаде възможност отново да се украся с нея“, сподели Валерия в защита на Евгени.

Все пак тя си си има вкъщи една истинска корона: „Короната която краси дома ми, е тази от Мис Родопи 2017. Нея подарих на майка ми, веднага след конкурса. Още от малка съм свързвала този аксесоар с принцесите. Една такава, трябва да бъде нежна,добра и възпитана дама. Майка ми е човекът, който ме научи на всички тънкости в това да бъда достойна за короната, затова първата такава спечелена е за нея, в знак на благодарност.“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар