Бай Стоян Алексиев го пере сачмата: Виж какви SMS-и изпраща на младата си любовница! (Ивана го прави луд)

Бай Стоян Алексиев го пере сачмата: Виж какви SMS-и изпраща на младата си любовница! (Ивана го прави луд)
1 (20%) 1 vote

Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева уж се бяха разделили, но се оказа лъжа!

Бой Стоян, както всички вече наричат актьора Стоян Алексиев след скандала с младата му любовница, отново влезе в полезрението на медиите. И отново не с играта с в театъра, а с продължението на сагата „Бъркане в гащи насред улицата“.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев сън не го хваща от мераци по Ивана, пише й еротични СМС-и като луд

Едва ли има човек, който да не е видял прословутите вулгарни снимки, на които 66-годишният мераклия рови в гащите на 22-годишната студентка. Посред бял ден и с такова усърдие, сякаш вътре се крие златно находище.

Общественото недоволство и гняв накараха Алексиев да се престори, че се е разделил с Ивана Бобойчева. Той дори замина за известно време в Родопите, където се „скри“ от папараци и хорски одумки.

Наскоро обаче звездата от „Откраднат живот“ се е върнал в столицата и беше засечен от репортери на „Уикенд“. Близки до Стоян Алексиев разкриха, че той и Ивана продължават да са заедно. Но решили известно време да общуват само по телефона и с СМС-и.

Именно в автомобил и пишещ настойчиво текстови съобщения по телефона, беше спипан и бай Стоян тези дни. Застаряващият плейбой видимо мяташе СМС-те един след друг, а лицето му издаваше напрежение, съобщава вестникът.

Близки до двамата подшушнаха и какво е съдържанието на повечето от въпросните съобщения. Както и сами може да се досетите, болшинството от тях са свързани точно с бъркане, опипване, ровене и прочие на… определените за целта места. Ех, любов, любов…

„Тази Ивана му е взела и малкото останал мозък. На луд го прави. От мераци стана за смях на дърти години и продължава да се излага. Какво ли му върти в кревата, че така го е омаяла?! При все, че не е и първа красавица, трябва да е голяма майсторка“, шушукат в гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бай Стоян Алексиев го пере сачмата: Виж какви SMS-и изпраща на младата си любовница! (Ивана го прави луд)”

  1. Стефан

    май 05. 2018

    Амиии,не е мой проблем.ако е женен ,тогава това е проблем на жена му.Но може и да не е.На пръсти се броят хората в света , които са изживяли живота си в почти абсолютна пълнота .В тоя объркан свят това почти винаги не се случва.Според мен това в най-лошия случай е един копнеж за младост от негова страна.В най-добрия те си знаят.

Добавете коментар