Сузанита пасти да яде! Друга я измества (ВИДЕО)

Сузанита пасти да яде! Друга я измества (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Сузанита се появи преди малко над месец и вече може да бъде изместена!

Явно живеем в свят на скандалните тийнейджърки. След Сузанита Мурад, сега и друга девойка показа огромна доза провокация.

Сузанита наследница

Тя измества Сузанита

Това е 16-годишната Криси Монова, която вече е фолк певица. Тя е сестра на друга фолк дива – Адриана.

Макар и само на 16 г., Криси вече излъчва сексапил, присъщ за пълнолетна дама. Освен това тя е и много скандална за възрастта си, може би повече дори от Сузанита.

Адриана също е от скандалните певици и може би оттам е наследила това качество и малката й сестра. Двете могат да станат доста известен дует в чалга средите.

Криси вече загатна, че ще надмине и сестра си, и Сузанита по скандалност. Тя е само на 16 г., а вече има татуиран кръст точно над интимните си части.

Това недвусмислено показва, че тази девойка носи провокацията и скандала в себе си. Неща, които й гарантират слава в днешно време.

Все пак вече именно така стават звезди тийнейджърките у нас. Помним Гери-Никол, когато беше на нейната възраст, как стана популярна.

Според слуховете, Криси Монова отдавна е изгубила невинността си. Нещо повече, тя е била с един куп момчета досега и това й се струвало нормално.

Ситуацията със Сузанита е сходна. Тя дори е на 14 г. все още, а вече върти гаджетата като луда. Още на 12-годишна възраст е изгубила своята невинност.

Явно в днешно време децата стават възрастни преждевременно. Жалко, че бързат да пораснат, при положение че животът не става по-лек с годините, а напротив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар