Годжи след поредната любовна драма: Съдбата ми го върна!

Годжи след поредната любовна драма: Съдбата ми го върна!
4.5 (90%) 2 votes

Годжи е убеден, че Господ му е отмъстил за начина, по който се е отнесъл с Даниела!

Георги Милчев – Годжи цял живот няма успех в любовта. Така и не може да остане завинаги само с една жена, а той счита, че всичко е започнало с раздялата му с единствената дама, за която е бил женен.

Годжи

Годжи няма успех в любовта

Китаристът напусна ученическата си любов Даниела в края на 90-те години и оттогава нищо добро не е видял от жена. Всяка разбива сърцето му и после си заминава.

Последният случай е с продавачката от Криводол Ани, която избра друг пред него. Именно това е накарало музикантът да започне да се самосъжалява, че не му върви в любовта.

„Съдбата ми го върна задето напуснах Даниела. Тя беше жената за мен, не трябваше да се отнасям така с нея.“ – вайкал се Годжи пред приятелите си.

Той бил като развалина след гаврата на Ани. Не искал да вижда повече жена и се заричал да си остане сам завинаги.

Припомняме, че Цветелина Грахич също се подигра жестоко с музиканта преди няколко години. Тогава изкара авантюра с него, но не му каза, че е сгодена, а накрая избра да остане с годеника си.

Жените през годините доста са се гаврели с Годжи. Единствено майката на децата му му беше напълно вярна и отдадена, но той не го оцени навреме.

Говори се, че Георги Милчев е много мек с дамите и затова те му се качват на главата. Той постоянно им угаждал всичко, а това често не е правилният подход в една връзка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар