Цялата истина за края на Кристина Патрашкова в „Папараци“! Журналистката е отказала да се подложи на огромно унижение

Цялата истина за края на Кристина Патрашкова в „Папараци“! Журналистката е отказала да се подложи на огромно унижение
Гласувайте за статията

Кристина Патрашкова не е пожелала да остане в „Папараци“, понеже офертата на Иван и Андрей не я е удовлетворила!

Журналистката Кристина Патрашкова вече не е част от екипа на „Папараци“. Тя напусна доброволно, след като и Николета Лозанова се сбогува с предаването, припомня Kliuki.bg.

Кристина Патрашкова

Кристина Патрашкова запази достойнство пред Иван и Андрей

Напускането на репортерката е продиктувано и от появата на новата водеща Венета Райкова. Тъй като Вени е с доста повече възможности от Ни Ло в журналистиката, тя ще поеме и интервютата на Патрашкова.

На Кристина й е било предложено да остане, но като редактор и съответно с по-ниска заплата. Тя категорично отказала, възприемайки офертата на продуцентите за унизителна.

Венета ще получава повече от Николета, понеже ще върши и повече работа. Именно затова се е наложило Андрей Арнаудов и Иван Христов да свият други разходи и да предложат по-ниско заплащане на Кристина Патрашкова.

Журналистката била много обидена и сърдита от отношението към нея. Заради „Папараци“ тя напусна „На кафе“, където коментираше „ВИП Брадър“. Затова сега приемала офертата към нея за голямо унижение.

Има вероятност Кристина Патрашкова да се завърне като коментатор на Големия брат по Нова ТВ. Тя си търси допълнителни ангажименти, тъй като само мястото й във в. „Галерия“ не я удовлетворява.

Говори се, че журналистката и Николета са били много близки и са се подкрепили една друга при раздялата си с „Папараци“. Двете дори се зарекли един ден отново да работят заедно.

Ако Криси коментира Брадъра този сезон, то можем да очакваме само мили думи от нея за Николета Лозанова. Както стана ясно, Ни Ло ще бъде част от ВИП продукцията тази година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Цялата истина за края на Кристина Патрашкова в „Папараци“! Журналистката е отказала да се подложи на огромно унижение”

  1. Яница

    сеп. 02. 2017

    Патрашкова не можеше да понася кифлите, златките. Първо се сприятели с черната, сега с Николета, утре със Светлана…

  2. Име (задължително)

    сеп. 02. 2017

    Те ку*вите и проститутките се подкрепят и надушват. Патрашкова за каква се мисли?Политическа прос*итутка! И колежката й по служба и деяние също -прос*итутката Николета Лозанова. Кой закриля прости*утките в България ,за да прави чрез това имидж- Патрашкова! Помним и яростната защита на Златка Димитрова,чак приятелки станаха.Има поговорка…Господ не е скитач……….

Добавете коментар