Изневярата с Анджи не е най-лошото, което Брад Пит е причинявал на Дженифър Анистън!

Изневярата с Анджи не е най-лошото, което Брад Пит е причинявал на Дженифър Анистън!
Гласувайте за статията

Брад Пит е подлагал Дженифър Анистън на истински кошмар! Двамата са били нещастни почти отначалото на своя брак!

Последните разкрития относно брака и цялата връзка на Брад Пит с Дженифър Анистън са покъртителни. Двойката не е била щастлива далеч преди да се случи това с Анджелина Джоли, научи Kliuki.bg.

Брад Пит и Дженифър Анистън

Брад Пит е тормозел психически Дженифър Анистън

Изданието „Ин Тъч Уикли“ съобщи истината за техните отношения между 2000 и 2005 г. Оказва се, че бракът им е започнал своята разруха доста по-рано.

Брад Пит е бил виновен за това, тъй като е започнал с пороците още в началото. Той почти всеки ден е бил пиян, но върхът на всичко дошъл с дрогата, която почнал да употребява.

Именно подвластен на алкохол и наркотици, актьорът започнал системно да изневерява на Джен. Той си лягал с всяка красавица, която му се изпречи на пътя, а понякога даже не го криел от жена си.

В крайна сметка красивата Анджелина Джоли го вкарва в правия път. Връзката му с нея го кара да напусне Дженифър Анистън, но и го променя. Брад Пит започва да бъде по-примерен и дори спира да се друса.

След дълги години с Анджи обаче Брад се завърна към пороците. Именно заради алкохола втората му съпруга му би шута.

Сега актьорът изглежда променен. Той е поискал прошка от Дженифър Анистън, към която продължава да таи топли чувства, за разлика от тези към Анджи.

Твърди се, че Брад и Джен са провели задълбочен разговор на четири очи, в който той се е разкаял за всичко, което й е причинил. Актрисата толкова се трогнала, че чак се разплакала.

Брад осъзнал, че първата му жена го е обичала истински, защото не го е напуснала след всички унижения, на които я е подложил. Вече е късно обаче да се върне при нея, защото звездата от „Приятели“ е омъжена повторно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар