Нико Тупарев срази Сузанита: Голямата й мечта рухва!

Нико Тупарев срази Сузанита: Голямата й мечта рухва!
Гласувайте за статията

Сузанита все още е обсъждана по всички форуми!

Певицата Сузанита няма да бъде част от новия сезон на „ВИП Брадър“. Това съобщи продуцентът Нико Тупарев пред в. „Уикенд“.

Нико Тупарев и Сузанита

Нико Тупарев отряза Сузанита

Пречките за едно такова участие са много големи, тъй като става въпрос за непълнолена личност. Затова от шоуто са решили да си спестят хилядите проблеми, които биха имали.

Новината е лоша за Сузанита, защото тя е изгаряла от желание да се включи в проекта. Дори сама се е предложила на Тупарев, който все пак е обмислил идеята.

По едно време имаше вариант Сузи да влезе в Къщата с майка си, но явно и това е било отхвърлено. Идеята беше, че ще бъде под родителски контрол и от Агенцията за закрила на детето няма да имат възражения. И този план обаче няма да бъде осъществен.

„Ако някой си е мислил, че дете ще бъде в шоуто, жестоко се е лъгал. Това няма как да стане, не и докато аз съм начело на това предаване.“ – разкрива продуцентът.

Така вече е ясно, че Сузанита ще се размине с голяма своя мечта. Според Тупарев, тя първо трябва да завърши образованието си и тогава да мисли за рилити предавания.

Дъщерята на Орхан Мурад е най-скандалната личност през това лято. Тя е едва 14-годишна, а непрестанно намеква за секс и дори се говори, че го практикува.

Очевидно Сузи ще трябва да почака цели 4 години за „ВИП Брадър“. Дали дотогава ще е още актуална, за да я поканят, и дали изобщо шоуто още ще съществува, не се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар