Радина Червенова е съсипана: Истината за Коко и Ива Екимова лъсна!

Радина Червенова е съсипана: Истината за Коко и Ива Екимова лъсна!
4.8 (95%) 4 votes

Радина Червенова не може да приеме случилото се между мъжа й и пиарката Ива Екимова!

Любовта между Радина Червенова и Коко Каменаров изглежда толкова голяма и истинска, но не всичко винаги е било по мед и масло в нея. Двамата са имали сериозни трусове и най-големият от тях е бил преди 9 години.

Радина Червенова, Коко Каменаров, Ива Екимова

Коко Каменаров съсипа Радина Червенова с авантюра с Ива Екимова

Тогава Коко, който отскоро е начело на БНТ, е имал любовна афера с Ива Екимова, пише в. „Ретро“, цитиран от Pik.bg. По онова време и пиарката е кръшкала, тъй като Дими от „Сленг“ все още е бил жив.

Именно смъртта на певеца е сложила края на връзката на Каменаров с блондинката. Тя е трябвало да спазва траур, а той постепенно осъзнал, че не изпитва нищо към нея.

Из коридорите на Националната телевизия се говори, че Ива е била първата от общо четири любовници на Коко. Той кръшнал многократно на Радина Червенова, а тя така и не разбрала, понеже мъжът й винаги прикривал добре следите си.

Новинарката обаче наскоро разкрила мъжа си. Незнайно как, тя узнала за общото му минало с Ива Екимова и останала съсипана.

След над 20 години заедно, Радина не смеела да напусне съпруга си, но останала много огорчена. Тя не мислела за раздяла все още и заради децата им, които били много привързани и към двамата.

Радина и Коко живеят заедно от 22 години, а са женени от 19 год. И за двамата това е втори брак. Общо имат четири деца, макар не всичките да са техни общи.

За Ива Екимова пък това не е била единствената изневяра спрямо Дими. Тя му кръшнала и с Петрозар Филипов, с когото живя цели 7 години след смъртта на музиканта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар