Клуни и Амал още по-щастливи родители

Клуни и Амал още по-щастливи родители
Гласувайте за статията

Клуни и Амал още по-щастливи родители на двете си близначета – Ела и Алекс. Преди броени месеци двойкта стана семейсто в пълния смисъл като се сдоби не с едно, а с двете бебета на веднъж.

Както личи появата на децата в случая влияе положително на двойката и дългоочакваните наследници правят родителите още по-щастливи. И за двамата това са деца чакани от доста време.

Но както наскоро бе отбелязано и в изданието „За Жената“, след появата на Клуни и жена му Амал на кино фестивала във Венеция, вече е очевидно, че семейство Клуни е по-щастливо от всякога.

Амал Клуни засенчи и почти всички кино звезди и блестеше в пълната си прелест до своя популярен съпруг Джордж Клуни.

Смейството е заедно от скоро, но явно след дългия ергенски живот, Джорд вече е олегнал и е открил смисъла и топлината в живота, с жената, която го направи баща.

Амал както отбелязват и световните медии се появи на фестивала в дълга светла рокля, която подчертаваше изящната и стройна фигура. Прекрасния тоалет бе допълнен от ретро прическа и сияйната усмивка на дамата на Клуни.Двойката на фестивала във Венеция бе тази

Както знаем тя не е от жените, които разчитат само н аславата на звезда от типа на Джордж, а има самостоятелна кариера на икономист и юрист.

Тя е от заможно семейство и макар да има друга религия очевидно е, че спечелила изцяло сърцето на Клуни, накогашния плейбой от поредицата „Спешно отделение“, коментираме и ние от „Клюки.Бг“. Желаем им само щастие и хармония.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар