Истината: Ето защо Любо Киров и Мария Илиева са така близки!

Истината: Ето защо Любо Киров и Мария Илиева са така близки!
Гласувайте за статията

Любо Киров ще бъде вечно благодарен на Мария Илиева!

Поп звездите Любо Киров и Мария Илиева са близки приятели вече повече от цяло десетилетие. Те не спират да се виждат и чуват, а за това си има точно определена причина.

Любо Киров и Мария Илиева

Любо Киров винаги ще е благодарен на Мария Илиева

Тази причина е една случка, разиграла се преди десетина години. Тогава певицата буквално спасила живота на своя колега и приятел, пише в. „Уикенд“.

В онзи период изпълнителят на „Знам“ се разболял от апендицит. Имал страшни болки в областта на корема, но упорито отказвал да отиде на лекар.

В този момент се намесила Мария Илиева, която го закарала до Спешното и така го спасила от смъртта. Още само малко ако са се били забавили, Любо Киров е щял да бъде пътник.

„Всичко в корема ми се бе възпалило. Направиха ми сложна операция, при която ти изваждат червата, измиват ти ги и пак ти ги слагат. Без малко да не издържа.“ – спомня си днес певецът.

Така приятелството му с Мария се затвърждава още повече и те остават близки завинаги. И до днес често общуват, въпреки че и двамата много пътуват.

„Няма да забравя какво направи тя за мен. В такива моменти разбираш кой е истинският ти приятел в живота.“ – споделя Любо.

Отдавна витаят слухове, че между тях се е случвало и нещо повече от приятелство, но засега няма нищо потвърдено. Факт е, че са преспивали в едно легло, но не е известно да са правили нещо повече тогава.

Според слуховете, бившият вокалист на „ТЕ“ се е опитал да ходатайства за Мария Илиева в новия сезон на „Х Фактор“, но номерът му не минал. Двамата работиха заедно в това шоу два сезона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар